Bemutatkozás

Pusztay Sándor

Pusztay Sándor Budapesten 1948-ban született. Könyv- és lapkiadó, főszerkesztő, író, újságíró. Egyetemi diplomával, szakkönyvtárosi végzettséggel rendelkezik. 1991 óta a Kornétás Kiadó Kft. tulajdonosa, igazgatója. 1990-től az Ufómagazin alapító főszerkesztője. 2001–2004 között a Mount Everest Hegyisport Magazin, 2003–2004. évben a Turista Magazin, 2005-től a HTM (Hegyisport és Turista Magazin) főszerkesztője. 1993 és 2000 között a Szlovákiában megjelenő Ufómagazin főszerkesztője. Irányítása alatt a Kornétás Kiadó évente 10-15 szépirodalommal, természetjárással, turizmussal, természetvédelemmel, kultúrtörténettel, ezoterikával, megmagyarázatlan jelenségekkel foglalkozó könyvet, folyóiratot és egyéb kiadványokat jelentet meg

A Kornétás Kiadó és Kereskedelmi Kft. 1991-ben alakult, a cégvezetői és főszerkesztői feladatokat Pusztay Sándor látja el. Fő tevékenységünk a könyv- és lapkiadással kapcsolatos széleskörű szolgáltatások szervezése, teljes körű kivitelezése. Honlapunkon tájékozódhat a Kornétás Médiacsoportba tartozó népszerű újságokról, a kiadó által megjelentetett könyvekről és kiadványokról. A Kornétás Kiadó repertóriuma alapján szerzők és címek alapján, valamint időrendi sorrendben is visszakereshető az összes nálunk megjelent könyv.

A Kornétás Kiadó tevékenységére jellemző, hogy nem csak saját kiadványait gondozza, hanem számos lapot és könyvet állít elő különböző cégek megrendelése alapján. Referenciamunkáinkat szintén megtekintheti honlapunkon.
Mivel a kiadó számos témakörben és stílusban jelentet meg kiadványokat, könyveink, lapjaink között böngészve bizonyára talál olyat, ami felkelti érdeklődését. A még kapható könyveket honlapunkon is megrendelheti, s a Stúdió Könyvesbolt csomagküldő szolgálata rövid időn belül házhoz szállítja a kiválasztott műveket. Ha szeretne belelapozni kiadványainkba, látogasson el személyesen a Stúdió Könyvesboltba.

A Kornétás Kiadó az utóbbi években dinamikusan fejlődött, növelte vevőkörét, termékkínálatát és szolgáltatásainak számát. A kiadót gyors, pontos, a megrendelők igényeihez igazodó munkavégzés jellemzi, így az évről-évre nyereséges vállalkozás a tevékenységi köreinek további bővítését tervezi.